Internationaal netwerk » Oisterwijk - Houd me Vast Trainingsweekend voor therapeuten in Oisterwijk

Oisterwijk - Houd me Vast weekend voor therapeuten en hun partners

wanneer
13 mei 2020 t/m 15-05-2020| 9.00
locatie
Boschoord - Oisterwijk
kosten
€ 850,00
meer info
opmerkingen
Lunches zijn inbegrepen

In dit Houd me Vast Trainingsweekend voor therapeuten bieden we de mogelijkheid om therapeuten samen met de partner de preventiecursus te volgen en het programma "van binnen uit" te leren kennen en te ervaren.

Deze training biedt tevens de gelegenheid om de partners van therapeuten kennis te laten maken met het werk van hun ega(a)s.  Vanzelfsprekend krijgt u na afloop van het weekend het cursusmateriaal aangeboden zodat u het programmaprogramma kan opnemen in uw behandelaanbod.

Deelnemers ontvangen naast de HmV toolkit ook een uitgebreid schrijven van Anette Heffels waarin zij beschrijft wat er in iedere zitting wordt behandeld. Deze documenten zijn te gebruiken als je met een stel het Houd me Vast programma doorloopt. 

De cursus wordt gehouden in Hotel Boschoord in Oisterwijk.

Data:    Donderdag  14 mei 19.15 uur  - 22.00 uur
             Vrijdag.      15 mei  09.00 uur - 17.00 uur
             Zaterdag    16 mei  09.30 uur - 12.30 uur      

De trainer

Berry Aarnoudse is internationaal erkend EFT trainer, psychotherapeut, gedrags-, clientcentered- en systeemtherapeut. Tevens is hij organisator van CreatingConnections Conferences & directeur van EFT Netwerk Nederland en het EFT Centrum Zuid Nederland.

Kosten

Deze  training kost € 850.00.
Dat is inclusief lunch en lesmateriaal.

Accreditatie

Indien gewenst kan accreditatie aangevraagd worden bij de NVRG - FGzpT

Overnachten?
Hotel Boschoord is gelegen in de bossen van Oisterwijk. Overweeg een "quality weekend met overnachting". Vanuit het hotel starten er wandel- en fietsroutes en in het dorp vindt je tal van goede restaurants!

Uiteten?

Oisterwijk biedt tal van mogelijkheden om te uiteten, van eetcafe tot restaurants waar een diner  een gastronomisch feest vol hoogtepunten is.

Alma
Ballaro & Graziano's
Otori
Sec

Boek hier uw hotelkamer!

 

 

Algemene voorwaarden

No documents found.

overzicht