Internationaal netwerk » Psyraad wordt EFT netwerk

Psyraad wordt EFT netwerk


In deze brief willen ik u informeren wij u over het beëindigen van de EFT opleidings- en congresactiviteiten van Psyraad. EFT netwerk wordt als volwaardige opvolger geïntroduceerd.

Door de inzet van Psyraad en de Stichting EFT Nederland heeft Emotionally Focused Therapy (EFT) zich ontwikkeld tot een zeer gebruikelijke en erkende vorm van partner-relatietherapie in Nederland. Echtparen gaan ook specifiek op zoek naar therapeuten die bekend zijn met het werk van Sue Johnson en zijn bereid om daar zo nodig voor te wachten en/ of  te reizen.  Om de EFT ontwikkeling nog beter tot zijn recht te laten komen en verder uit te bouwen, worden  alle EFT activiteiten van Psyraad voortaan ondergebracht onder de naam EFT netwerk Nederland. 

EFT netwerk Nederland biedt het gehele jaar door een variatie aan  hoog gewaardeerde EFT opleidingen. De trainingen en workshops worden zowel door internationale als nationale trainers en docenten verzorgd. Voor menigeen is Oisterwijk een begrip geworden als het om EFT trainingen gaat. De gastvrijheid, zoals U die van ons gewend bent blijft natuurlijk als vanouds!  Wat wel verandert is dat Jaap Kool (de eerste gecertificeerde EFT psychiater ter wereld), zich terugtrekt als organisator van de opleidingactiviteiten en zich gaat toeleggen op EFT onderzoek.

Op 10 februari 2012 nodigen we u daarom van harte uit op het afscheidssymposium. Lisa Ruderman, Yolanda van Hockauf, Scott Woolley en Jim Furrow geven ieder een workshop over hun "topics" U bent van harte uitgenodigd!

Naast het verzorgen van trainingen voor EFT therapeuten is het EFT netwerk Nederland ook actief in het initiëren en stimuleren van EFT ontwikkelingen, zoals EFT voor Individuals, het  Houd me Vast preventieprogramma en het organiseren van workshops Emotionally Focused Family therapie voor therapeuten die vooral met gezinnen werken.  Het EFT netwerk onderhoudt contact met de universiteit van Tilburg als het gaat om onderzoek naar effectiviteit van het EFT en het Houd me Vast programma.

EFT netwerk Nederland organiseert  in April 2013  ,, Creating Connections ll'' het 2e Internationale Congres over Attachment, Neuroscience, MentalizationBased Treatment en Emotionally Focussed Therapy. Diverse wereldvermaarde onderzoekers en clinici hebben hun medewerking al toegezegd!

Tot slot biedt de website van het EFT netwerk een platform voor ontmoeting tussen cliënten en therapeuten. Therapeuten kunnen zich plaatsen op de landkaart en hun passie voor EFT delen.

De website is meertalig opgebouwd, de belangrijkste reden  hiervoor is dat Nederland voor ICEEFT de springplank is naar Europa en wij de mogelijkheid bieden een Europese EFT gemeenschap te vormen.

U vindt alle informatie over het EFT netwerk Nederland op onze site: www.eftnetwerk.nl

Wij zien u graag terug op een van de trainingen en / of op het symposium ter gelegenheid van het afscheid van Jaap Kool.
Wilt u graag als EFT therapeut uw eigen pagina vullen, stuur dan een mail naar EFTnetwerk@gmail.com.

Berry Aarnoudse
EFT supervisor & trainer

Publicatie: 20 okt 2011

No documents found.

overzicht