Internationaal netwerk » Informatie voor therapeuten » Houd me vast preventieprogramma

Houdt me vast preventieprogramma

Het "Hold Me Tight Program, conversations for connections" is bedoeld voor stellen die een positieve wending aan hun relatie willen geven. Dit programma wordt aangeboden onder auspiciën van ICEEFT. Het is een educatief programma, gebaseerd op de theorie en praktijk van Emotionally Focused Therapy (EFT). Het programma bestaat uit 8 sessies van elk 2 uur.

Annette Heffels, Jan Eekhoudt, Lianda van der Knaap en Berry Aarnoudse hebben een aantal jaar geleden de krachten gebundeld en 'Houd me Vast' op de kaart gezet. Inmiddels is dit aanbod niet meer weg te denken in het EFT aanbod.

Tijdens de trainingsdag wordt U wegwijs gemaakt in het preventieprogramma. Hoewel  'Houd me Vast'  een preventieprogramma is laten we u ook zien hoe onderdelen van curus ingezet kunnen worden tijdens de therapie, indivueel of in een groep.

U krijgt het complete preventiepakket aangeboden, dat bestaat uit werkboek, een ondersteunende powerpoint presentatie en de bijbehorende DVD.De cursus is toegankelijk voor collega's die een door ICEEFT erkende Externship gevolgd hebben.

Wij gaan ervan uit dat U na de cursusdag zelf aan de slag kan met het promoten, opzetten en uitvoeren van het "Houd me Vast" programma in uw praktijk!

No documents found.

overzicht