Internationaal netwerk » Het opleidingsaanbod voor Emotionally Focused Therapy is weer geactualiseerd!

Het opleidingsaanbod voor Emotionally Focused Therapy is weer geactualiseerd!

Het  opleidingsaanbod voor Emotionally Focused Therapy is weer geactualiseerd!

Samen met de stichting EFT Nederland zorgen  we ook  in 2013 weer voor mooi scholingsaanbod voor diegenen die wil kennismaken met EFT, zich verder in wil verdiepen in de methode of juist de verbreding opzoeken zoals EFT voor gezinnen of EFT bij individuele therapie

Traditioneel komen in het najaar van  de overseas  EFT trainers weer naar Nederland.   
Jim Furrow geeft een masterclass EFFT en op veler verzoek zal Scott Woolley weer een tweedaagse training "Healing Affairs using EFT" verzorgen. Yolanda van Hockauf biedt een 2-daagse masterclass EFT for individuals aan en een EFTplus training voor gevorderde EFT therapeuten die behoefte hebben aan “refresher”. De  data waarop de  masterclasses worden gehouden zijn nog onder voorbehoud maar vast staat dat ze  zullen plaatsvinden in week 38 & 39 (16 -28 september 2013)

Maar het absolute hoogtepunt van het scholingsaanbod in 2013 is de komst van Sue Johnson naar Nederland!

Zij geeft tijdens de driedaagse Creating Connections Conference, hét internationale congres over Attachment, Neuroscience, Mentalization Based Treatment en Emotionally Focused Therapy maar liefst drie lezingen!

18 april 2013      Het creëren van een veilige verbinding bij relatietherapie
19 april 2013      Sue Johnson geeft Duo presentatie met Jim Coan
20 april 2013       Liefde in de 21ste eeuw


Laat u betoveren door de geweldige line-up van sprekers en de prachtige ambiance van de EFTeling en maak Creating Connections Conference ll  tot een onvergetelijk hoogtepunt van uw bij- en nascholing in 2013!

Nederlandstalige instructieband beschikbaar!

Een Nederlandstalige EFT videoband produceren bleek geen sinicure!   Met dank aan Ineke Scholten die het echtpaar voor een live sessie inbracht, het echtpaar wat toestemming gaf om de band beschikbaar te stellen voor onderwijsdoeleinden en de inzet van het mediabedrijf,  gaat de videoband nu in productie!

Publicatie: 6 jan 2013

No documents found.

overzicht