Internationaal netwerk » Houd me Vast » Workshop voor EFT therapeuten

Workshop voor EFT therapeuten

Het "Hold Me Tight Program, conversations for connections" is een educatief en verrijkend programma voor relaties, dat aangeboden wordt onder auspiciën van ICEEFT. Het is een educatief programma, gebaseerd op de theorie en praktijk van Emotionally Focused Therapy (EFT). Het programma bestaat uit 8 sessies van elk 2 uur. De eerste sessie gaat over de nieuwe wetenschap van de liefde en wat wij daarvan kunnen leren. In de volgende zeven sessies gaat het erom paren te helpen de zeven gesprekken die in het boek Houd me vast, Zeven gesprekken voor een hechte(re) en veilige relatie worden uiteengezet, vorm te geven en te gebruiken.

Met het introduceren van het Houd me Vast programma in Nederland hebben we geanticipeerd op de wens van Sue Johnson, nl. dat haar kennis over veilige hechting en relaties sneller toegankelijk gemaakt wordt voor het grote publiek.

Annette Heffels, Lianda van der Knaap en Berry Aarnoudse zijn in het voorjaar 2011 gestart met geven van Houd me Vast workshops. Op deze dag wordt U wegwijs gemaakt in het preventieprogramma. U krijgt op deze dag het complete preventiepakket aangeboden, dat bestaat uit het werkboek, een DVD en een CD met een powerpoint presentatie en huiswerkopdrachten.

Tijdens de workshop wordt ook nadrukkelijk stil gestaan bij het onderzoek dat in Nederland van start gaat over het effect van het Houd me Vast preventieprogramma.

De cursus is toegankelijk voor collega's die een door ICEEFT erkende Externship gevolgd hebben. Wij gaan ervan uit dat U na de cursusdag zelf aan de slag kan met het promoten, opzetten en uitvoeren van het "Hold me tight" programma in uw praktijk!

Aanmelden

No documents found.

overzicht