Internationaal netwerk » Houd me Vast training voor therapeuten en hun partners

Houd me Vast training voor therapeuten en hun partners

wanneer
8 jun 2018 t/m 9 -6-2018 9.30 uur - 17.00 uur
locatie
Boschoord - Oisterwijk
kosten
€ 690,00 , incl HmV toolkit ter waarde van €70,00
meer info
opmerkingen
Lunch is inbegrepen

Het Houd me Vast Trainingsweekend voor therapeuten en hun partners is een initiatief van Annette Heffels en Berry Aarnoudse. Al weer voor de 15x keer bieden zij deze training aan. Zij bieden de mogelijkheid om therapeuten samen met de partner de preventiecursus te volgen en  het programma "van binnen uit" te leren kennen en te ervaren.

Deze twee-daagse biedt tevens de gelegenheid om de partners van therapeuten kennis te laten maken met het werk van hun ega(a)s.  Vanzelfsprekend krijgt u na afloop van het weekend het cursusmateriaal aangeboden zodat u het programmaprogramma kan opnemen in uw behandelaanbod.

De cursus wordt gehouden in Hotel Boschoord in Oisterwijk, overnachten is mogelijk tegen gereduceerd tarief.

Data:    Vrijdag   8 juni  2018
          Zaterdag   9 juni  2018

Over Annette
Annette Heffels is internationaal erkend EFT supervisor, psychotherapeut, klinisch psycholoog, Gz psycholoog, gedrags- en systeem therapeut en schrijfster.

Over Berry
Berry Aarnoudse is internationaal erkend EFT trainer, psychotherapeut, gedrags-, clientcentered- en systeemtherapeut, kinder- & jeugd psychotherapeut.   Tevens organisator van CreatingConnections Conference & directeur van EFT Netwerk Nederland en het EFT Centrum Zuid Nederland.

Overnachten?
Hotel Boschoord is gelegen in de bossen van Oisterwijk. Overweeg een "quality weekend met overnachting". Vanuit het hotel starten er wandel- en fietsroutes en in het dorp vindt je tal van goede restaurants!

Accreditatie

NVRG : 12 punten

Uiteten?

Ballaro & Graziano's
Otori
Sec

 

Inschrijven