Internationaal netwerk » Houd me Vast » EFT Preventieprogramma

EFT Preventieprogramma

 

Het "Hold me Tight Program, Conversations for Connections" is bedoeld voor stellen die een positieve wending aan hun relatie willen geven. Dit programma wordt aangeboden onder auspiciën van ICEEFT. Het is een educatief programma, gebaseerd op de theorie en praktijk van Emotionally Focused Therapy (EFT). Het programma bestaat uit 8 sessies van elk 2 uur.

Met het introduceren van het Houd me Vast programma in Nederland hebben we geanticipeerd op de wens van Sue Johnson, nl. dat haar kennis over veilige hechting en relaties sneller toegankelijk gemaakt wordt voor het grote publiek.

Annette Heffels, Jan Eekhoudt, Lianda van der Knaap en Berry Aarnoudse hebben een aantal jaar geleden de krachten gebundeld en 'Houd me Vast' op de kaart gezet. Inmiddels is dit aanbod niet meer weg te denken in het EFT aanbod.

Het programma bestaat uit 8 sessies van elk 2 uur. De eerste sessie gaat over de nieuwe wetenschap van de liefde en wat wij daarvan kunnen leren. In de volgende zeven sessies gaat het erom paren te helpen de zeven gesprekken die in het boek Houd me vast, Zeven gesprekken voor een hechte(re) en veilige relatie worden uiteengezet, vorm te geven en te gebruiken. Het cursusprogramma wordt ondersteund met video opnames.

 

 

No documents found.

overzicht