Internationaal netwerk » Oisterwijk- EFT Based Basistraining

Oisterwijk- EFT Based Basistraining

wanneer
1 okt 2020 t/m 22-10-2020 | 9.00 uur
locatie
Hotel Boschoord-Oisterwijk
kosten
€ 900,00
opmerkingen
Lunches inbegrepen
In de vierdaagse EFT based training maakt u kennis met met de beginselen van het EFT model en leert u partnerrelatieproblematiek in het licht van de hechtingstheorie te plaatsen.  EFT is  een emotie- en gehechtheidsgerichte therapie voor echtparen en gezinnen waarbij veel aandacht is voor de ervaringsgerichtheid. In de training zal daarom expliciet aandacht worden besteed aan oefenen, zowel plenair als in kleinere groepen en is er aandacht zijn voor het zelf van de counselor/begeleider in sessies met paren.

Middels het observeren van een live sessie (zo mogelijk), presentaties, bekijken van videobanden en het doen van rollenspelen, discussie en casusbespreking maakt u zich de therorie eigen en leert u in beginsel hoe u als therapeut EFT kan toepassen.

Hoewel EFT ook geschikt is om mee te werken met gezinnen en op individuele basis zal de nadruk voor deze training liggen op het werken met paren, zoals Sue Johnson het in eerste instantie heeft ontwikkeld. Het geheel is een dynamische, systemische en ervaringsgerichte training afgestemd op de praktijk van de coach/begeleider/therapeut die met paren werkt of wil gaan werken.

Voor wie?

Deze training wordt  aangeboden therapeuten en mediators die beroepsmatig in aanraking komt met vragen en problemen rondom relaties en minimaal een HBO-opleiding hebben afgerond.

Deze training is speciaal bedoeld voor cursisten die aansluitend de 8 daagse verdiepingstraining EFT gaan volgen die start op 5 november 2020 in OIsterwijk.

Kosten

De 4-daagse training kost € 900,00.
Deelnemers die aansluitend aan de basistraining van september 2020 in Oisterwijk inschrijven voor de verdiepingstraining ontvangen een korting van 10% korting op de verdiepingstraiing.

Trainer

Berry Aarnoudse is internationaal erkend EFT trainer, psychotherapeut, gedrags-, clientcentered- en systeemtherapeut, kinder- & jeugd psychotherapeut.  
Tevens organisator van CreatingConnections Conference & directeur van EFT Netwerk Nederland en het EFT Centrum Zuid Nederland.

Doel van de opleiding

  • Het grondig kennismaken met de beginselen van het EFT-model en het begrijpen van complexe partnerrelatieproblematiek in het licht van de hechtingstheorie.
  • Het kennis nemen van de interventies en de methodiek in het model, en aan het einde van de training methodisch kunnen werken met echtparen binnen het model.

Waar vindt de opleiding plaats?

De opleiding vindt plaats in Hotel Boschoord in Oisterwijk.


Donderdag   1 oktober 2020 09:00 t/m 17:00
Vrijdag         2 oktober 2020 09:00 t/m 17:00
Donderdag   8 oktober 2020 09:00 t/m 17:00
Vrijdag         9 oktober 2020 09:00 t/m 17:00

Vragen?

Als u vragen hebt over deze training, dan kunt u een mail sturen naar  info@eftnetwerk.nl.

 


Algemene voorwaarden

No documents found.

overzicht